Wybetonowany duży plac przed Sezamem ,aż prosi się by go zagospodarować zielenią ,np klomb kwiatowy, lub posadzić tam jakąś odmianę świerku ,jak podrośnie ,w lato da nam cień ,zimą można ją pięknie ubrać i oświetlić na święta , byłoby bajecznie.
cyt. "W ostatnich dniach z betonozy zasłynęło Gniezno. Tam na ławce przed Teatrem Fredry radny na ławce w 15 minut... usmażył jajko" A juści. To samo zrobiłem parę dni temu wrzucając jajko na maskę swego auta. Zajęło mi to 6,57 sekund. Jajo sadzone jak ulał...
To peuk tak zalewa wszystko betonem szkoda tylko że ścieżki rowerowe są z kostki
W Piotrkowie właściwszym określeniem będzie ,,granitoza''.
Chojniak zastał Piotrków zielony, a pozostawił granitowy. Pewnie będzie bronił do upadłego swojej koncepcji, choć już teraz wiadomo, że nim minie kadencja kolejnego prezydenta, wiele z tego granitu znajdzie się na prywatnych posesjach.
Ps. Na działce, którą kupiłem wynosząc się z Piotrkowa, był 15 metrowy chodniczek z betonu, który usunąłem. I tak jest do dziś.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!